Ho Bugt Sejlklub

Vand - Klubliv - Fællesskab

De 5 Hovedaktiviteter i
Ho Bugt Sejlklub

Velkommen til Ho Bugt Sejlklub, som ligger smukt ud til Ho Bugt i Hjerting lidt nord for Esbjerg by. Ho Bugt Sejlklub er en flerstrenget sejlklub, som tilbyder fem hoved-aktiviteter; jollesejlads, windsurfing, kitesurfing, stand up padle og morgenbadning. Sejlklubben har et aktivt foreningsliv for alle aldre med gode muligheder for at udvikle færdigheder inden for vandsport og til socialt samvær i vores klubhus, hvor fællesskabet vægtes højt.

Har du fået lyst til at læse mere om klubben så klik her: (link til velkommen)

Prøv Fartøjstyper for alle medlemmer.

Optimistjoller ved at blive klargjort på stranden.

Lørdag den 27. august 2022 i tidsrummet 13.00 til 16.00 afholder Ho Bugt Sejlklub Prøv Fartøjstyper.

Se en af verdens hurtigste sejlbåde!

Formand - Bjarne Lindquist
Se en 70 fods kapsejler.

Nu kan vi oven i købet invitere medlemmer af Esbjerg Søsport og Ho Bugt Sejlklub til rundvisning på TRIFORK og efterfølgende oplæg/foredrag med to fra skibets professionelle besætning.

YOGA

21 april 2022 - Badeudvalget
Yoga Bad & Sauna

Vi mødes til 45 minutters udendørs YOGA, som alle kan være med til-også hvis du ikke har prøvet det før.

Badning - Sæson afslutning (vi bader selvfølgelig videre)

Badeudvalget
Sune, Martin, Berit og Laila
Sauna kører igen.

Badeudvalget byder alle medlemmer af Ho bugt sejl klub velkommen.
Dato: Tirsdag d. 5. april kl 17.00-19.00

Se også